EN Головна Пошук

Мед

Як вживати мед
  1. 1. Вживати мед потрібно не лише під час хвороби, а регулярно.
  2. 2. Органічні кислоти, які є в меду, нормалізують рефлекторні реакції слино- і жовчовиділення, тому мед бажано не ковтати відразу.
  3. 3. Порцію меду слід розсмоктувати в роті маленькими дозами, як цукерку-льодяник. Намагайтесь, щоб він максимально засвоївся слизовою рота і гортані.
  4. 4. Потім бажано випити міцного і гарячого чаю, краще квіткового.
  5. 5. Мед можна вживати і у вигляді розчинів у теплій або холодній воді з соками, чаєм, молоком тощо.

Вплив меду на дитячий організм:

  • допомагає набрати масу тіла;
  • сприяє нормальному розвитку організму;
  • підвищує опірність дитячого організму до багатьох інфекційних захворювань

Мета людини не в тому, щоб жити якнайдовше, а в тому, щоб не вкорочувати дароване Богом життя, виснажуючи душу і тіло хворобами. Для цього мудра людина, окрім духовної поживи, шукає здорову природну їжу. І якщо добре шукає, то знаходить мед — найбагатший за складом природний продукт, який містить кілька сотень необхідних для нашого організму речовин і з яким за своєю життєдайною силою не зрівняються жодні солодощі світу.

Мед «Чудодійний» – продукт унікальний.  Пасіка Пчеландія  розташувалася у мальовничому куточку поліського краю, бджоли пасіки забезпечені необхідною кормовою базою, адже навколо пасіки висаджена велика кількість медоносних рослин.

Саме тут, у гармонійному поєднанні з природою, народжується справжній витвір досконалості  смаку та користі…

Біологічно активні речовини меду досить ефективні для профілактики та лікування багатьох захворювань, а головне — нетоксичні порівняно з препаратами, одержаними на основі синтезу хімічних сполук.

Наш мед не є панацеєю від  всіх захворювань, але, безперечно, є збалансованим, натуральним, поживним та корисним продуктом харчування необхідним та незамінним у раціоні сучасної людини для здорового способу життя.

Вживайте мед щодня та насолоджуйтеся солодким присмаком життя!

Про мед

Мед — продукт переробки бджолами нектару чи виділень рослинного або тваринного походження. У ньому виявлено понад 300 речовин. Серед них на глюкозу, фруктозу, сахарозу припадає 70–75 % усіх речовин. До складу меду входить 23 амінокислоти, багато калію, фосфору, кальцію і близько 40 мікроелементів.

Глюкоза — речовина, що широко застосовується в медицині для лікування захворювань серцево-судинної системи, гіпертонічної хвороби та хвороби шлунка, різних інфекційних хвороб, сепсису та при різних отруєннях. Також вона містить мінеральні речовини, солі, органічні кислоти, вітаміни та інші необхідні для організму речовини.

Біологічно активні речовини меду досить ефективні для профілактики та лікування багатьох захворювань, а головне, вони — нетоксичні порівняно з препаратами, одержаними на основі синтезу хімічних сполук.

Калій, що міститься в меду, забирає воду з бактерій, а існування їх без води стає неможливим. Численні дослідження показали, що усі хвороботворні мікроорганізми, вміщені в мед гинули.

Мед, на відміну від цукру, натуральний продукт. А тому має суттєві переваги:

  • не подразнює слизову травного тракту;
  • легше і швидше засвоюється організмом;
  • швидко відає необхідну енергію і відновлює сили. Оскільки на засвоєння меду не затрачується жодної калорії, ресурс органів та організму не використовується. Вони не зношуються, а отже, і не старіють. Ось чому стверджують, що мед має омолоджуючу дію і сприяє довголіттю.

Вартість меду «Чудодійного»

0,5 л (0,7 кг) – 111 грн.
1,0 л (1,4 кг) – 220 грн.